Celostna obravnava

Mnogim smo pomagali in rezultati so odlični! S celostnim pristopom vam bomo pomagali, da dosežete brezhibno ustno zdravje in ohranite svoje zobe za celo življenje. Z rednimi kontrolami in podukom o dobri ustni higieni preprečimo nadaljnje večje posege na zobeh in dlesnih.

Celostni pristop z individualno obravnavo sestavlja pogovor, pregled in profesionalno fotografiranje ust:

  • vzamemo si zadosti časa, da prisluhnemo opisu težav, s katerimi se soočate ter kakšne so želje, pričakovanja in dosedanje izkušnje pri zobozdravniku,
  • pregled zajema anamnezo in pogovor, natančen pregled ust, dlesni in zob ter analizo rentgenskih posnetkov,
  • profesionalno fotografiranje vam bo omogočilo zelo natančen uvid v trenutno stanje in olajšalo razumevanje vašega načrta zdravljenja.

S pomočjo zbranih informacij, vaših fotografij in temeljite diagnostike vam bomo predstavili in podrobno opisali možnosti zdravljenja. Pojasnili vam bomo načrt celostnega zdravljenja in njegovo zahtevnost, trajanje rehabilitacije ter investicijo. Posebno pozornost namenjamo vašemu razumevanju zdravljenja, ozaveščenosti in zaupanju. Namenili vam bomo toliko časa in pozornosti, kolikor je potrebujete, da premagate morebitni strah in pridete do zdravih zob ter ust. Obravnava vsakega pacienta je individualna in prilagojena njegovemu stanju, željam in zmožnostim. Veseli smo, da je v ordinaciji vedno več pacientov, ki nimajo težav in prihajajo samo na redne preventivne preglede.