Klinika-dmd-logo-facebook

TEDEN ODPRTIH VRAT v Kliniki DMD

Razpisujemo omejeno število BREZPLAČNIH zobozdravstvenih pregledov.
Ste pripravljeni na pot do bleščečega nasmeha brez skrbi?
Brezplačen pregled
V polja zapišite podatke in kmalu boste prejeli mail z razpisanimi termini!
Ste se kdaj vprašali, zakaj je tako pomembno skrbeti za svoje zobe in dlesni? Pri Kliniki DMD verjamemo, da je zobozdravstveno zdravje temelj vašega splošnega dobrega počutja in samozavesti. Zdravi zobje in dlesni pripomorejo k boljši kakovosti življenja, omogočajo uživanje v raznoliki hrani, spodbujajo zdravo prebavo in seveda, nudijo čudovit nasmeh, ki odraža vaše notranje zdravje in srečo.
Čakalnica Klinika DMD slika
Nasmejana-punca-z-zdravim-nasmehom
Zato smo se odločili ponuditi BREZPLAČNE POSVETE za nove paciente, ker verjamemo, da bi moral biti dostop do kakovostne zobozdravstvene oskrbe enostaven in neobremenjujoč. Želimo, da vsakdo spozna prednosti redne zobozdravstvene nege in se zave, kako enostavno je skrbeti za svoje zobe in dlesni.

Kaj dobite pri nas?

Parodontologija in profesionalno odstranjevanje oblog Do zdravih dlesni z laserskim žarkom
Parodontologija in preventiva
Čiščenje zobnega kamna, zdravljenje parodontalne bolezni s Fotona laserjem
Zdravljenje kariesa - Preprečuje vzroke, ki vodijo k odmrtju zdravega zoba
Zdravljenje kariesa in skelečih zob
Preprečuje vzroke, ki vodijo k odmrtju zdravega zoba
Zdravljenje zob - Mikroskopsko zdravljenje granulomov
Endodontsko zdravljenje zob
Mikroskopsko zdravljenje granulomov
Protetika- Fiksne in smene rešitve za vaš nasmeh
Protetika
Fiksne in snemne rešitve za vaš nasmeh
Estetika Luske, beljenje, estetsko preoblikovanje zobnih kron in dlesni
Estetika
Luske, beljenje, estetsko preoblikovanje zobnih kron in dlesni
Implantologija Implantanti in rešitve all-on-4
Oralna kirurgija in implantologija
Implanta, odstranjevanje osmic in rešitve all-on 4
Parodontologija in profesionalno odstranjevanje oblog
Celostna obravnava
Kako ohraniti zdrave zobe skozi življenje
Lasersko zobozdravstvo
Lasersko zobozdravstvo in obrazna estetika
Z laserjem do popolnega ustnega zdravja
Ortodontija-Rešitve kako do ravnih zob
Ortodontija
Nevidni zobni aparati

Ekipa DMD

Tomaž Ivanušič DMD klinika resen

Tomaž Ivanušič
dr. dent. med.

Tomaž Ivanušič DMD klinika nasmejan

Tomaž Ivanušič
dr. dent. med.

Urban Zupanc DMD klinika resen

Urban Zupanc
dr. dent. med.

Urban Zupanc DMD klinika nasmejan

Urban Zupanc
dr. dent. med.

Klemen-Grum-klinikaDMD-slika

Klemen Grum
dr. dent. med.

Klemen-Grum-klinikaDMD-slika

Klemen Grum
dr. dent. med.

Zaupali ste nam...

4.9
Na podlagi 57 ocen
google

I’m very thankful to dr. Zupanc for the professional and attentive approach 🙏🏻

google

Vrhunsko zobozdravstvo, prijaznost in strokovnost z roko v roki.

Jan Vtič 20 maja, 2024
google

Vaše znanje, strokovnost in prijaznost si zaslužijo več kot 5 zvezdic.🦷 Nor občutek je, ko ne greš s smrtnim strahom k zobozdravniku, ampak bi lahko šel tudi kar tako, kot greš s prijateljico na kavo.🥰☕️ Hvala vsem vam, da ste taki carji.💪🏼

google

Hvala Dr. Zupancu za strokovnost, natančnost in profesionalnost. Obravnava in delo na visoki ravni, zelo zadovoljna z rezultati. Osebje izjemno prijazno. Posebej tudi cenim njihovo razumevanje za tiste, ki se še bojimo zobozdravnika :) Toplo priporocam Dr. Zupanca in celotno ekipo vsem, ki potrebujejo odlično zobozdravstveno oskrbo!

vesna omercic 21 aprila, 2024
google

Hvala zobozdravnik Ivanušič. Hvala za čudovito izkusnjo pri zdravljeni zoba. Malo sem zadremala vmes 🤣. Zlati ste. Greva naprej, je se kar nekaj dela. 💪🙂

leli dizdarevic 11 aprila, 2024
google

Dr. Tomaž je vrhunski zobozdravnik, zrihtal mi je vse zobe, imam zopet lep nasmeh in brez strahu hodim k njemu. Vsi ki se bojite zobozdravnika ali imate slabe zobe, res priporočam dr. Tomaža.

Anja Kos 21 marca, 2024
google

Vrhunska izkušnja. Priporočam vsem, ki si želijo imeti lepo urejene zobe. Zelo prijazno osebje, ki gradi na strokovnosti in zaupanju do pacienta.

BOŠTJAN JENKO 15 februarja, 2024
google

Vedno strokovna in razumevajoča ekipa. Po mojih izkušnjah odlična za endodontsko zdravljenje zob. Še posebej priporočam tistim, ki se zobarja sicer bojijo.

Teja Svalina 22 decembra, 2023
google

Strokovno in prijazno! Storitve pri Dr.Zupancu so vrhunske in precej nivojev višje kot sem bil vajen pri mojih predhodnih zobozdravnikih. Priporočam!

Uroš Jereb 18 decembra, 2023
google

Iskreno sem imela zelo velik strah pred zobarjem dokler nisem pogumno stopila k dr. Urbanu, ki se je z veliko pozornostjo lotil popravila mojih zob. Zelo hvaležna sem vseh posvetov, iskrenosti in rezultatov, ki so privedli do zdravih in lepših zob. Hvala 😊

Sadija Šabić 14 decembra, 2023
google

Dr.Zupanc is soo kind and such a chill person. I normally get way 2 nervous when I go to dentist but I got the easiest tooth extraction . Thnx

google

Prijaznost in strokovnost na vrhuncu!

Blaž Keber 7 septembra, 2023
google

Odličen in natančen pristop, prijetno vzdušje, 5/5. 😄

Hana Godina 18 maja, 2023
google

Odlična, profesionalna in hitra kompletna oskrba zobovja, priporočam vsem, ki si želite hitre obravnave z uporabo najsodobnejših metod v zobozdravstvu.

Rotoks Slovenia 22 decembra, 2022
google

Hiter profesionalen odnos, posvetita se vsaki stranki posebaj... super fanta.

Matevz Gregoric 16 decembra, 2022
google

Do obiska klinike DMD je bil obisk zobozdravnika vedno neprijeten, čeprav se je vedno čistilo le zobni kamen in zaščitilo zobe. Tu je pristop celosten, pogleda se vse morebitne problematike, ki bi se pojavljale in naredi plan reševanja le teh. Odličen posluh za pacienta, odnos in res kvalitetna storitev! Nadvse zadovoljna, od prvega obiska in upam trditi, da tudi do zadnjega zdravje mojih zob prepuščam le še osebju DMD!😁

Eva Jemec 6 decembra, 2022
google

Sem zelo zadovoljen za kvalitetno opravljeno delo, tako da vsekakor vsakomur priporocam obisk pri DMD kliniki. Hvala vam!

Matic Predanič 26 oktobra, 2022
google

Lahko samo rečem, da sem res zelo zadovoljen. Pošten, prijazen in pa strokoven pristop do strank, tko da priporočam vsakemu. Lp Matija

matija bavdek 20 oktobra, 2022
google

V preteklosti sem imela slabe izkušnje z zobozdravniki, zato sem imela velik strah pred njimi. Izvedela sem za kliniko DMD, kjer je pisalo, da opravljajo storitve skoraj brez bolečin. Najprej nisem bila prepričana v to, a sem se opogumila za obisk. Sprejel me je dr. Zupanc, kjer me je že po prvem obisku minil strah pred zobozdravniki. Nekaj zaradi njegovega lepega odnosa s pacienti, nekaj pa zaradi zelo lepe obravnave. Dr. Zupanc je na voljo za vsa vprašanja, delo opravi zelo dobro in strokovno, se ti res posveti in daje občutek, da zanj nisi le številka ampak človek. Prav tako je prijazno tudi ostalo osebje na kliniki. Vsem, ki ste v dvomih, toplo priporočam obisk, ker vam res ne bo žal. Zaposlenim na kliniki pa želim še veliko uspeha in lepih nasmehov 😊

Minca Češnovar 7 oktobra, 2022
google

Korekten odnos in odlično delo. Urban posluša in ti pomaga pri odločitvah. Zaradi pozitivne izkušnje se ne bojim več zobarjev 😁

Andrej Hiti 29 junija, 2022
google

Odlično.

Milan Kralj 17 junija, 2022
google

Sem izredno zadovoljna in priporočam vsem, ki se odločate za novega zobozdravnika. Deležna sem zelo osebnega in razumevajočega, a obenem visoko strokovnega in natančnega pristopa. Zdravljenje in delo vedno poteka s skrbjo za kar najmanj bolečin z jasnim načrtom dela in ciljem v mislih. Všeč mi je tudi zelo fleksibilen urnik in hitra odzivnost v primeru težav. Dr. Zupanc prav tako zelo skrbno odgovori na vsa moja vprašanja/skrbi, ne da bi mi ob tem dajal občutek, da preveč sprašujem, ali da so vprašanja neumestna/neumna :).

Marija Holcar 6 maja, 2022
google

5* je za kliniko DMD in dr. Zupanc Urbana absolutno premalo!! Izjemen clovek in zobozdravnik, ki se res posveti pacientu. Zaradi slabih izkusenj v preteklosti sem imela velik strah pred obiskom zobozdravnika, boleci zob pa me je prisilil v obisk. Po priporocilih znancev sem se odločila za dr. Zupanca. Ze na prvem pregledu je bil pristop popolnoma drugacen, tekom parih mesecev nama je uspelo odpraviti in pozdraviti vse tezave (tudi moj strah) ter polepsati moj nasmeh. Prostore imajo lepo urejene in ciste. Parkiranje tudi ni nikoli problem, saj je nasproti ambulante ogromno parkirisce. 1000x HVALA dr. Zupanc!

Monika Krizman 5 marca, 2022
google

Hvala, dr. Urban Zupanc, moj sanjski zobozdravnik! Kako sem vam hvaležna, po vaši zaslugi in potrpežljivosti moj nasmeh kar blesti. Kako krasen občutek, ki se ga ne da opisati. Hvala iz srca!!

Majda Žerovc 25 februarja, 2022
google

Že na prvem obisku v Kliniki DMD, se je začutil drugačen pristop, dr. Zupanc je moj ozobozdravnik že vrsto let. Rad prisluhne in svetuje kako urediti vsakršno težavo glede ustnega zdravja. Od sedaj ne hodim več k zobozdravniku ob težavah, vendar le na letne kontrole.

luka Zupan 31 januarja, 2022
google

Dr. Tomaž Ivanušič vsak poseg natančno razloži in utemelji ter si za izvedbo vzame dovolj časa, zato je rezultat zanesljiv in trajen :)

Peter Lovšin 23 januarja, 2022
google

Hvala dr.Zupanc za strokovno pomoč in prijaznost. Sin je zelo vesel, da ima zopet lep cel zob ( mama pa še bolj) . Zelo priporočam. Vzame si čas in vse razloži. Vse pohvale.

Renata Gerzelj 21 januarja, 2022
google

Hvala dr. Ivanusicu za profesionalen odnos, prepricana sem, da je moje ustno zdravje tukaj v dobrih rokah.

Veronika Vogrin 18 januarja, 2022
google

Tomaž Ivanušič me je res navdušil s svojim profesionalnim pristopom. Pacientu se popolnoma posveti in z moderno opremo poskrbi za to, da zdravljenje poteka povsem brez bolečin!

Ema Starešinič 18 januarja, 2022
google

Tomaž Ivanušič je vrhunski zobozdravnik. Toplo proporočam!

Tian Fleischman 18 januarja, 2022
google

Tomaž Ivanušič je strokoven in perspektiven zobozdravnik, ki z modernim pristopom zna svetovati pacientu!

Slavica Starešinič 18 januarja, 2022
google

Čista 5-ka! Kot prvo naj povem, da sem res navdušen nad prijetnim sprejemom. Dr. Urban Zupanc se je izkazal s svojo strokovnostjo, znanjem, prijaznostjo in krasnim odnosom do klienta. Vzel si je čas za posvet in iskanje najboljše rešitve zame. Res dobiš občutek, da nisi le številka in da doktor želi dolgoročno zadovoljstvo stranke. Priporočam obisk!

Miha Oman 17 januarja, 2022
google

Hvala dr. Zupanc za hiter termin in ureditev mojih zobozdravstvenih tezav. Priporocam.

Peter Plantan 17 januarja, 2022
google

Dr. Zupanc Urban vedno uporabi anastezijo, zato je poseg minil brez bolecin, z rednimi pregledi skrbi da moj nasmeh ostane v formi.

Hana Jesih 17 januarja, 2022
google

Verjetno edina napaka, da nisem obiskala dr. Urbana Zupanca že veliko prej. Poleg izjemne natancnosti in doslednosti, se dr.Zupanc povsem posveti pacientu, ter mu poleg odlicnega in BREZBOLECINSKEGA zdravljenja, ponudi tudi dobro pocutje na zobozdravniskem stolu, katerega me ni vec strah. Zelo tezko je najti dobrega zobozravnika in sem hvalezna, da sem ga!

Mateja Zwitter 12 januarja, 2022
google

Topel sprejem, pred in po delu vse razloženo, vedno predstavljene opcije. Odpravljen zobobol in vse težave povezane z zobmi. Priporočam!

Matjaž Weiss 6 januarja, 2022
google

Z obravnavo sem zelo zadovoljna. Super prijazno svetovanje ter visokokakovostno zdravljenje s strani dr. Ivanušiča. Priporočam.

Eva Plut 3 januarja, 2022
google

Dr. Tomaž Ivanušič je odličen zobozdravnik! Priporočam, ne bo vam žal! Celotna ekipa je super!

Miha “Mic-E” Umek 22 decembra, 2021
google

Zelo sem zadovoljen s strokovno in prijazno obravnavo. Dr. Zupanc si je vzel čas, da sva naredila plan zdravljenja zob in mi uspešno rešil marsikateri zob.

Marko Pavlič 13 decembra, 2021
google

Končno imam zobozdravnika, ki mu popolnoma zaupam, ki se mi celostno posveti, nameni svoj čas (ko boli - tudi izven rednega del. časa) in je neskončno prijazen. Hvala Klinika DMD, hvala dr. Tomaž Ivanušič! :)

Iva Strniša 6 decembra, 2021
google

DMD kliniko sem ze nekajkrat obiskala. Dr. Tomaz Ivanusic vedno prijazno odgovori na vsa moja vprasanja ter strokovno in nebolece opravi poseg. Toplo priporocam!

Lana Regent 1 decembra, 2021
google

Dr. Urban Zupanc najlepša hvala za strokovno in prijazno obravnavo. Verjamem, da boste s svojim natančnim in odgovornim delom navdušili vsakogar, ki si želi učinkovite in sodobne zobozdravstvene oskrbe brez bolečin in dolgih čakalnih vrst.

Nino Novinec 24 novembra, 2021
google

Vrhunsko. Zelo priporočam.

Ema Plut 21 oktobra, 2021
google

Tako prijetne, strokovne in na nivoju zobozdravstvene storitve še nisem imela. Dr. Zupanc Urban je moj osebni zobozdravnik že dalj časa. Končno mi je ustvaril zdrav in lep nasmeh, za kar sem mu neizmerno hvaležna. Toplo priporočam vsem.

Anamarija Čotar 18 avgusta, 2021
google

Kliniko DMD redno priporočam vsem prijateljem in znancem. Sem izredno zadovoljen z vrhunskimi storitvami in prijaznim odnosom. Dr. Ivanušič mi je tudi rešil zob nad katerim so drugi dvignili roke in za katerega sem bil že prepričan da je izgubljen... Hvala še enkrat!

Sandi Benec 5 maja, 2021
google

Pri "zobarju" se še nikoli nisem počutila tako sproščeno. Hvala DMD ekipi za profesionalnost in za ustvarjanje prijetnega vzdušja, super ste! Fino se mi zdi tudi, da parkiranje pri njih nikoli ni problem. 😊

Janja Videc 28 aprila, 2021
google

Vse pohvale izredno strokovnemu, natančnemu in prijaznemu osebju. Dr Ivanušič, ki je že leta moj osebni zobozdravnik, mi je pomagal premagati strah pred zobozdravniki in poskrbel, da je moj nasmeh čudovit. Toplo priporočam Kliniko DMD!

Neža Vatovec 24 marca, 2021
google

Kliniko DMD toplo priporočam, saj imajo strokovno obravnavo in odlične storitve. Že na prvem obisku sem dobila občutek, da jim je mar za zdravje mojih zob. Pacientu se res posvetijo, vse od razlage ortopana do profesionalnega slikanja zobov s fotoaparatom ter s prijaznimi odgovori na vsa moja vprašanja. Zelo zadovoljna sem bila z menjavo starih plomb, katere so mi zamenjali izredno hitro, saj je delal po 3 plombe na en termin. Zaradi strokovnega svetovanja sem si na koncu še pobelila zobe. Rezultat me je izredno presenetil v pozitivnem smislu, saj me sam postopek beljenja ni nič skelel, ker ponujajo bolj prijazen način beljenja zob. Postopek je enostaven za uporabnika, saj si jih beliš sam doma 2-3 tedne in rezultat je videti vrhunsko. Še enkrat hvala dr. Urbanu Zupancu!

Masa L 22 marca, 2021
google

Visoka strokovnost in super odzivnost! Top! K dr. Zupancu hodim že dalj časa in mu popolnoma zaupam. Nisem še imel zobozdravnika, ki bi se mi tako posvetil. Npr. pred časom mi je nekaj amalgamskih plomb zamenjal z belimi. Storitev je izvedel tako strokovno, da se zobje s plombico niti malo ne razlikujejo od zdravih. Sploh ne vem več, na katerih točno je delal😅 (prejšnji zobozdravnik je naredil to tako, kot da bi mi s palcem v luknjo porinil žvečilko...) Toplo, toplo priporočam vsem, ki vedo, kako pametna investicija so zdravi zobje!

Domen Žagar 21 marca, 2021
google

Zelo sem zadovoljna z zobozdravstveno storitvijo in z ugodno ceno. Dr. Tomaž Ivanušič mi je zdravil paradontalno bolezen z laserjem. Bilo je brez bolečin.

Marjetka Vatovec 14 marca, 2021
Ste pripravljeni na pot do bleščečega nasmeha brez skrbi?
Brezplačen pregled
V polja zapišite podatke in kmalu boste prejeli mail z razpisanimi termini!
Naša ordinacija se nahaja malo izven obvoznice v Ljubljani. Opremljena je z vso najsodobnejšo tehnologijo za napredno zobozdravstveno oskrbo.
Obiščite nas
Cesta II. grupe odredov 56

1261 Ljubljana - Dobrunje
Prijavi se